Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met ons administratiekantoor in Nijmegen. We helpen u graag. U kunt telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fiscale voordelen

 

Ook voor uw fiscale vraagstukken kunt u bij ons terecht. De aangifte inkomstenbelasting, BTW aangiftes en eventuele andere aangiftes zoals ICP en CBS kunnen wij voor u verzorgen. Zorgvuldig, professioneel en natuurlijk op tijd. Door onze kennis en ervaring zijn wij volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, toeslagen en fiscale voordelen. Hierdoor kunnen wij voor u de meest gunstige aangifte verzorgen. U bespaart daardoor niet alleen tijd en stress maar ook geld doordat uw aangifte waarschijnlijk voordeliger uitvalt dan wanneer u het zelf doet.

 

Neem voor het uitbesteden van uw administratie of fiscale vraagstukken contact met ons op. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.

Uitbesteden administratie

 

Voor het uitbesteden van uw administratie kunt u terecht bij Kalma Balans. Kalma Balans is een administratiebureau in Nijmegen. Gespecialiseerd in financiële administratie en belastingaangiftes van bedrijven, zzp-ers en particulieren.

 

Uw administratie groeit naarmate uw bedrijf groeit

 

Alle ondernemers hebben er mee te maken: de financiële administratie. Zeker voor kleine bedrijven en zzp-ers is het niet altijd mogelijk om hier een administrateur voor in loondienst te nemen. Maar zeker naarmate uw onderneming groeit, groeit ook uw administratie. Met als gevolg dat het veel meer tijd kost dan u eigenlijk hebt. Een gestructureerde en goed georganiseerde administratie is echter wel belangrijk voor overzicht en inzicht in uw financiële situatie. U heeft het nodig ter verantwoording aan bijvoorbeeld de belastingdienst maar ook om beslissingen te nemen over uw bedrijfsvoering. Door het uitbesteden van uw administratie houdt u meer tijd over voor zaken die u het liefste doet: ondernemen. Geen zorgen meer over uw administratie, deze is bij ons in goede handen.

uitbesteden administratie

ONZE DIENSTEN

 

  • Aanvraag huurtoeslag
  • Aanvraag zorgtoeslag
  • Aanvraag kindgebonden budget
  • De inkomstenbelasting
  • Het ordenen van de administratie

 

CONTACTGEGEVENS

 

Kalma Balans Administratiebureau

De voorstenkamp 1845

6545 GP Nijmegen

KvK nummer: 61278602

info@kalmabalans.nl

Telefoon: 06-53970648

 

WAAROM KIEZEN VOOR KALMA BALANS?

 

Kalma Balans heeft een zeer aantrekkelijk tarief. Daarnaast zijn we zeer flexibel, we hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn we ook buiten kantooruren bereikbaar. Wij kunnen de gegevens bij u thuis ophalen en weer na verwerking retourneren.