Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met ons administratiekantoor in Nijmegen. We helpen u graag. U kunt telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aangifte inkomstenbelasting

 

De aangifte inkomstenbelasting is ook voor velen een jaarlijks terugkerende kwelling. Het kost veel tijd en energie en zeker als u niet in de materie thuis bent, kan het behoorlijk complex zijn. U wilt niet teveel belasting betalen maar ook niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Achteraf terugbetalen wil natuurlijk niemand. Voor ons is de aangifte inkomstenbelasting iets waar we dagelijk mee te maken hebben. Wij zijn dan ook volledig op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving, toeslagen en fiscale voordelen. Hierdoor kunnen we voor u de meeste gunstige aangifte verzorgen.

 

Ziet u ook door de bomen het bos niet meer bij uw particuliere administratie of heeft u onze hulp nodig bij het aanvragen van toeslagen of uw belastingaangifte? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. U vindt onze contactgegevens op de website.

Particuliere administratie

 

De particuliere administratie zorgt voor veel huishoudens voor zorgen. Rekeningen die niet geopend worden, schoenendozen met alles wat er belangrijk uitziet, aanmaningen… Het kan voor veel hoofdbrekens zorgen. Kalma Balans kan u helpen om uw particuliere administratie op orde te krijgen. Overzicht in uw financiën brengt rust in uw leven. U weet waar u aan toe bent.

 

Aanvragen toeslagen

Naar een geordende particuliere administratie kan Kalma Balans u ook helpen met het aanvragen van bijvoorbeeld kindgebonden budget, huurtoeslag en zorgtoeslag. Door onze kennis en ervaring weten we precies waar we terecht kunnen en wat we hiervoor nodig hebben. Deze regelingen en toeslagen kunnen u veel geld besparen.

Particuliere administratie

ONZE DIENSTEN

 

  • Aanvraag huurtoeslag
  • Aanvraag zorgtoeslag
  • Aanvraag kindgebonden budget
  • De inkomstenbelasting
  • Het ordenen van de administratie

 

CONTACTGEGEVENS

 

Kalma Balans Administratiebureau

De voorstenkamp 1845

6545 GP Nijmegen

KvK nummer: 61278602

info@kalmabalans.nl

Telefoon: 06-53970648

 

WAAROM KIEZEN VOOR KALMA BALANS?

 

Kalma Balans heeft een zeer aantrekkelijk tarief. Daarnaast zijn we zeer flexibel, we hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn we ook buiten kantooruren bereikbaar. Wij kunnen de gegevens bij u thuis ophalen en weer na verwerking retourneren.