Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met ons administratiekantoor in Nijmegen. We helpen u graag. U kunt telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Debiteuren en crediteuren

 

Wij kunnen ook uw debiteuren- en crediteurenbeheer voor u verzorgen. We boeken uw inkoopfacturen in en zorgen voor het opstellen en versturen van uw verkoopfacturen. In overleg kunnen we dit ook verder voor u monitoren en herinneringen sturen. Door vinger aan de pols te houden in uw debiteuren en crediteuren beleid kunt u veel geld besparen.

 

Wilt u ook uw financiële administratie uitbesteden?

 

Neem dan contact op met Kalma Balans en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Financiële administratie uitbesteden

 

Groeit uw administratie u boven het hoofd? Heeft u hier eigenlijk geen tijd meer voor maar is een administrateur in loondienst te kostbaar en te risicovol? Wilt u uw tijd liever besteden aan ondernemen? Dan kunt u uw financiële administratie uitbesteden aan Kalma Balans, het administratiebureau in Nijmegen. Alle gemakken van een ervaren professional zonder dat u iemand in loondienst hoeft te nemen.

 

Inzicht en overzicht

 

U bepaalt zelf hoeveel u van uw financiële administratie wilt uitbesteden. Wij kunnen uw complete administratie verzorgen en alles wat daartussen zit. Zo kunt u er voor kiezen om zelf uw gegeven in te boeken en ontvangt u van ons per maand of kwartaal een rapportage zodat u wel altijd overzicht en inzicht heeft. Wij kunnen ook zorgdragen voor het inboeken. We komen alle gegevens bij u ophalen, bij u op kantoor of bij uw thuis, tijdens of na kantoortijd, zo flexibel kunnen we zijn. En na het verwerken krijgt u alles weer van ons terug.

Financiële administratie uitbesteden

ONZE DIENSTEN

 

  • Aanvraag huurtoeslag
  • Aanvraag zorgtoeslag
  • Aanvraag kindgebonden budget
  • De inkomstenbelasting
  • Het ordenen van de administratie

 

CONTACTGEGEVENS

 

Kalma Balans Administratiebureau

De voorstenkamp 1845

6545 GP Nijmegen

KvK nummer: 61278602

info@kalmabalans.nl

Telefoon: 06-53970648

 

WAAROM KIEZEN VOOR KALMA BALANS?

 

Kalma Balans heeft een zeer aantrekkelijk tarief. Daarnaast zijn we zeer flexibel, we hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn we ook buiten kantooruren bereikbaar. Wij kunnen de gegevens bij u thuis ophalen en weer na verwerking retourneren.