Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met ons administratiekantoor in Nijmegen. We helpen u graag. U kunt telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Service en flexibiliteit

 

Welke diensten u ook bij ons afneemt, u bent verzekerd van een professionele en discrete behandeling van al uw gegevens. Wij zijn betrouwbaar en werken nauwkeurig en zorgvuldig. Service en flexibiliteit zijn voor ons belangrijk. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Het is voor ons geen probleem om uw gegevens op te komen halen. Dit kan bij u op kantoor, maar ook bij u thuis. Onder werktijd of juist daarbuiten? Het is voor ons geen probleem. Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk.

 

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw boekhouding zzp of over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Boekhouding ZZP

 

Heeft u hulp nodig met uw boekhouding ZZP? Ook als zelfstandige zonder personeel moet u uw boekhouding in orde hebben ter verantwoording aan bijvoorbeeld de belastingdienst. Dit kan echter een flinke klus zijn. In- en uitgaande facturen, journaalposten, btw aangiftes, het hoort er allemaal bij. Toch kunnen en willen veel ondernemers niet de tijd besteden aan de boekhouding zzp die nodig is om een goed georganiseerde administratie op te zetten. Tijd die u liever wilt besteden aan ondernemen.

 

U bepaalt wat u uitbesteedt

 

Kalma Balans begrijpt dat heel goed. Daarom kunt u uw administratie aan ons uitbesteden. U bepaalt zelf hoeveel u aan ons uitbesteedt. Wilt u liever ook zorgdragen voor het inboeken van alle inkomende en uitgaande facturen. Wilt u elke maand een rapportage of liever per kwartaal? U bepaalt zelf welke dienst u bij ons afneemt.

Particuliere administratie

ONZE DIENSTEN

 

  • Aanvraag huurtoeslag
  • Aanvraag zorgtoeslag
  • Aanvraag kindgebonden budget
  • De inkomstenbelasting
  • Het ordenen van de administratie

 

CONTACTGEGEVENS

 

Kalma Balans Administratiebureau

De voorstenkamp 1845

6545 GP Nijmegen

KvK nummer: 61278602

info@kalmabalans.nl

Telefoon: 06-53970648

 

WAAROM KIEZEN VOOR KALMA BALANS?

 

Kalma Balans heeft een zeer aantrekkelijk tarief. Daarnaast zijn we zeer flexibel, we hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn we ook buiten kantooruren bereikbaar. Wij kunnen de gegevens bij u thuis ophalen en weer na verwerking retourneren.